Eetkamertafel Trompetto

Eetkamertafel Trompetto

€ 1989.00
(3 reviews)

Trompetto: Tijdloos, elegant eiken kunst

SKU: D2300-3-2-2 Category: Tags: ,

Ontdek de tijdloze allure van de “Trompetto” ronde tafel, een kunstwerk vervaardigd met zorgvuldig geselecteerd 3 cm dik massief eikenhout. Met zijn verleidelijke Deer Brown kleur en subtiel design belichaamt deze tafel de perfecte balans tussen verfijning en functionaliteit.

Het massieve eikenhout, met zorg gekozen voor zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid, geeft elk stuk een uniek karakter. De warme Deer Brown tint voegt een vleugje luxe toe aan je ruimte, waarbij de essentie van het eikenhout prachtig naar voren komt.

Geselecteerd eikenhout met minimale noesten resulteert in een oppervlak dat zowel strak als elegant is, waardoor de tafel een tijdloze uitstraling krijgt. De houten trompetpoot, naast het bieden van stabiliteit, voegt een eigentijdse en opvallende esthetiek toe aan het geheel.

Of het nu gaat om een intiem diner of gewoon een moment van rust, de Trompetto ronde tafel creëert de perfecte setting. Maak een statement in stijl en kies voor de Trompetto – waar vakmanschap en design samenkomen om een blijvende indruk te maken in jouw leefruimte. Ervaar vandaag nog de perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid.

Afmeting: 150 CM Ontdek de veelzijdigheid van onze Diezel-tafel, verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleurschakeringen. Personaliseer uw keuze verder door te kiezen uit een assortiment verschillende poten. Voor gedetailleerde informatie over de mogelijkheden nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen. Wij staan klaar om u te adviseren en uw ideeën tot leven te brengen. Tot ziens in onze showroom!

Levertijd 8 t/m 10 weken.

Gratis bij jou thuisbezorgd!

Image Video

Video link naar instagram of
Video bestand

Om op alle platforms te laten linken, is het verstandig om dit stuk ervoor te gebruiken. Video of reclame die op instagram of facebook gepromoot wordt wordt hier ook neergezet. kan eventueel ook linken naar de DM lIving Instagram/facebook pagina.
Instagram Facebook