Eetkamertafel Suus

Eetkamertafel Suus

€ 2244.00
(3 reviews)

Stijlvol, Duurzaam, Verfijnd, Eigentijds

SKU: D2300-3-2-2 Category: Tags: ,

Welkom bij onze exclusieve collectie, met als stralend middelpunt de eetkamertafel Suus. Deze prachtige tafel is vervaardigd uit hoogwaardig massief eikenhout met een robuuste dikte van 3.0 cm, wat zorgt voor duurzaamheid en een tijdloze uitstraling.

Wat Suus echt bijzonder maakt, is het extra verjongde blad. Dit verfijnde detail voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar benadrukt ook het vakmanschap achter elke tafel. Het is de perfecte combinatie van modern design en traditionele materialen.

Een ander opvallend kenmerk is het blad in de vorm van een eclipse. Deze eigentijdse twist geeft de tafel een uniek karakter en maakt het tot een statement piece in elke eetkamer. Suus is ontworpen om zowel functioneel als esthetisch te zijn, waardoor het ideaal is voor zowel dagelijkse maaltijden als speciale gelegenheden.

Ervaar de harmonie van stijl en duurzaamheid met de eetkamertafel Suus. Upgrade uw eetruimte met deze unieke tafel en geniet van de perfecte combinatie van modern design en tijdloos vakmanschap. Suus - waar elegantie en functionaliteit samenkomen voor een onvergetelijke eetervaring.

Ontdek de veelzijdigheid van onze Suus-tafel, verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleurschakeringen. Personaliseer uw keuze verder door te kiezen uit een assortiment verschillende poten. Voor gedetailleerde informatie over de mogelijkheden nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen. Wij staan klaar om u te adviseren en uw ideeën tot leven te brengen. Tot ziens in onze showroom!

Afmetingen: 260 x 97 centimeter

Levertijd 8 t/m 10 weken.
Gratis bij jou thuisbezorgd!

Image Video

Video link naar instagram of
Video bestand

Om op alle platforms te laten linken, is het verstandig om dit stuk ervoor te gebruiken. Video of reclame die op instagram of facebook gepromoot wordt wordt hier ook neergezet. kan eventueel ook linken naar de DM lIving Instagram/facebook pagina.
Instagram Facebook